2e61e10f8a0a944a0ae7e494d7fb3764_1__1545851282_414.jpg
Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ   ΜΑΣ

Αν το τελικό προϊόν δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας δεσμευόμαστε για άμεση επανεκτύπωση ή επιστροφή χρημάτων.

Banner - rollup

Σε Διαθεσιμότητα
Έκπτωση 19%
Κωδ.:banner-rollup-design
0,00 €
Δημιουργήστε το δικό σας σχέδιο
Δημιουργήστε το δικό σας σχέδιο με την βοήθεια του εργαλείου μας.
Σχεδίασε το
Ποσότητα

  • Μηχανισμός Roll up
  • Τύπος Χαρτιού
Εικόνες Σχεδιαστικού:

Κωδικός Σχεδιαστικού:

Ρωτήστε για το προϊόν

Διαστάσεις: 85 x 200 cm

 

CopyCity Banner

Τυπώστε το Banner σας ηλεκτρονικά και παραλάβετε το έτοιμο με μηχανισμό rollup ή χωρίς, άμεσα στο χώρο σας ! H εκτύπωση γίνεται πάνω σε Μουσαμά ή Πολυπροπυλένιο με εκτύπωση υψηλής ευκρίνειας. Κατάλληλο για εταιρική παρουσίαση, εκθέσεις και εκδηλώσεις !

 

Ψηφιακή εκτύπωση

Ένα από τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής εκτύπωσης είναι ότι σας δίνεται η δυνατότητα να εκτυπώσετε τον αριθμό των αντιτύπων που πραγματικά χρειάζεστε, σε πολύ χαμηλές τιμές. Η εκτύπωση γίνεται με φιλικά προς το περιβάλλον μελάνια και πλήρως ανακυκλώσιμα.

 

Επωφεληθείτε από τις επιπλέον υπηρεσίες της CopyCity

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, μπορείτε να την επαναλάβετε οποιαδήποτε στιγμή από οποιαδήποτε συσκευή εύκολα και γρήγορα με την υπηρεσία CopyCity Reorder

 

Αρχείο εκτύπωσης

Αν το αρχείο σας είναι πολύ μεγάλο και δεν μπορείτε να το ανεβάσετε, πατήστε στην επιλογή αποστολή με email αργότερα και στείλτε μας ένα mail με την υπηρεσία wetransfer.com συμπληρώνοντας το email desk@copycity.gr στο email αποστολής, το δικό σας στο email αποστολέα και επισυνάψτε τα αρχεία σας.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία διαμοιρασμού περιεχομένου, όπως το Dropbox, στέλνοντας μας email στο desk@copycity.gr τη διεύθυνση της σελίδας από όπου θα κατεβάσουμε το περιεχόμενο σας.

*Είναι πολύ σημαντικό αν χρησιμοποιήσετε έναν από αυτούς τους τρόπους αποστολής του περιεχομένου σας, να αναγράφετε στο μήνυμα τον κωδικό της παραγγελίας σας!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ
Συμπλήρωσε το email σου

Όνομα(*)
Invalid Input

E-mail(*)
Invalid Input

Παρακαλώ γράψτε την ερώτηση σας....(*)
Invalid Input

product
Invalid Input

Invalid Input