Σχετικά με εμάς

About us

  • Η εταιρεία Copy City (ΚΟΠΙ ΣΙΤΙ Ε.Π.Ε.) δημιουργήθηκε το 2002 από μια ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων ατόμων στο χώρο της γραφιστικής, της τυπογραφίας, των εκδόσεων και των γραφικών τεχνών, με σκοπό να σας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

    Επενδύοντας σε σύγχρονες τεχνολογίες και με μια αυστηρά επιλεγμένη και εξειδικευμένη ομάδα συνεργατών, καταφέραμε σ’ αυτά τα χρόνια να αναδιαμορφώσουμε τα πρότυπα του σχεδιασμού και της εκτύπωσης, να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και να καταξιωθούμε ως μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες σχεδιασμού, εκτύπωσης και εκδόσεων.

    Με τεχνογνωσία και αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε, εμείς οι άνθρωποι της Copy City επενδύουμε διαρκώς σε τεχνολογικό και εκτυπωτικό εξοπλισμό, με στόχο να παράγουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με προσωπική επιμέλεια και εργασία, φροντίζουμε πάνω απ’ όλα να θέτουμε τις δυνατότητες της υψηλής τεχνολογίας που διαθέτουμε, στην υπηρεσία των δικών σας σχεδιαστικών και εκτυπωτικών αναγκών.

    Ακολουθώντας τις νέες παγκόσμιες τάσεις στην παραγωγή έντυπου υλικού, η Copy City γίνεται «Πράσινη». Η οικολογική τυπογραφία είναι μια πραγματικότητα που όλοι οφείλουμε να υποστηρίξουμε θερμά. Με τη σωστή οργάνωση παραγωγής και την επιλογή των κατάλληλων υλικών μπορούμε να τυπώσουμε με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ
Συμπλήρωσε το email σου

Όνομα(*)
Invalid Input

E-mail(*)
Invalid Input

Παρακαλώ γράψτε την ερώτηση σας....(*)
Invalid Input

product
Invalid Input

Invalid Input