Όνομα χρήστη:
 
Κωδικός Πρόσβασης:
 
Είσοδος  
 
 
 
Εκδόσεις Προϊόντα

Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

 

 


 

To Copy City δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2002 με σκοπό να σας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους τομείς της τυπογραφίας, των εκδόσεων και των γραφικών τεχνών.

Επενδύοντας σε σύγχρονες τεχνολογίες και με ένα αυστηρά επιλεγμένο και εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών, καταφέραμε να αναδιαμορφώσουμε τα στάνταρ της ηλεκτρονικής τυπογραφίας στην αγορά της Β. Ελλάδας, να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και να καταξιωθούμε ως ένα από τα πιο αξιόπιστα εκδοτικά κέντρα της Θεσσαλονίκης.

Με τεχνογωσία και αγάπη γι΄αυτό που κάνουμε, επενδύουμε διαρκώς σε εκτυπωτικό εξοπλισμό με στόχο να παράγουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με προσωπική επιμέλεια και εργασία, φροντίζουμε πάνω απ΄όλα να θέτουμε τις δυνατότητες της υψηλής τεχνολογίας που διαθέτουμε, στην υπηρεσία των δικών σας εκτυπωτικών αναγκών, σε τιμές πραγματικά προσιτές.

Στο πλαίσιo της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών μας, μέσα από το νέο δικτυακό μας κόμβο www.copycity.gr, σας προτείνουμε ένα νέο τρόπο επικοινωνίας και ανταλλαγής δεδομένων.

Ακολουθώντας τις νέες παγκόσμιες τάσεις στην παραγωγή εκδόσεων, το Copy City γίνεται «Πράσινο». Η οικολογική τυπογραφία είναι μια πραγματικότητα που όλοι οφείλουμε να υποστηρίξουμε θερμά. Με τη σωστή οργάνωση παραγωγής και την επιλογή των κατάλληλων υλικών (μηχανές που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον, οικολογικά χαρτιά, ανακυκλώσιμα υλικά εκτύπωσης,), μπορούμε να τυπώσουμε με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον ή να σχεδιάσουμε τη δική σας ηλεκτρονική έκδοση (e-book). Σε κάθε περίπτωση, αυτό που μπορούμε σας να εγγυηθούμε είναι ότι.

We think before we print…
Το Copy City στελεχώνεται από ένα έμπειρο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό, έτοιμο να σας εξυπηρετήσει, λύνοντάς σας κάθε απορία σε οποιαδήποτε φάση της παραγωγής:

Βλιούρα Κατερίνα – Υπεύθυνη Παραγωγής & Πωλήσεων
Απόφοιτος Γερμανικής Φιλολογίας ΑΠΘ
k.vlioura@copycity.gr

Σαββίδης Σάββας – Διεύθυνση Οικονομικών
savvidis@copycity.gr

Απτσιαούρη Μάϊα – Υπεύθυνη Καταστήματος
desk@copycity.grΑνεξάρτητα από το είδος της δουλειάς (πολυσέλιδο έντυπο, διαφημιστικό φυλλάδιο, βιβλίο) ή την ποσότητα της αναπαραγωγής (μικρό ή μεγάλο τιράζ) αντιμετωπίζουμε κάθε παραγωγή με αξιοπιστία και συνέπεια από τα πρώτα κιόλας στάδιά της (σχεδιασμός - δημιουργικό) μέχρι τη στιγμή παράδοσης στον πελάτη μας. Το Copy City λειτουργεί ως κάθετη μονάδα, σε ένα χώρο 170 τμ, όπου όλες οι φάσεις της παραγωγής πραγματοποιούνται εκεί, εξασφαλίζοντας έτσι τον άμεσο και σχολαστικό έλεγχο ανά πάσα στιγμή.

Συγκεκριμένα:


- Πολυσέλιδων εντύπων (βιβλία, περιοδικά, κ.ά.)
- Διαφημιστικών εντύπων - αφισών - banners - posters κ.λπ
- Εταιρικής ταυτότητας (επιστολόχαρτα, επαγγ. κάρτες, φάκελοι κ.λπ)
- Τιμοκαταλόγων - εταιρικών εκδόσεων - ημερολογίων
- Ειδικών εκδόσεων με την εφαρμογή μεταβλητών δεδομένων


-Τεχνολογία υλικών (επιλογή χαρτιού ή άλλης επιφάνειας εκτύπωσης)
-Δυνατότητα συμβατικής ή «πρασινής» εκτύπωσης
-Δυνατότητα εκτύπωσης μικρού τιράζ
-Πίκμανση - Δίπλωμα - Περφορέ - Διάτρηση
-Κοπτικά - Πλαστικοποίηση


-Ράψιμο ή κόλληση ράχης
-Καλλιτεχνική βιβλιοδεσία
-Σύρραψη
-Θερμοκόλληση ή σπιράλ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

   
Developing and Hosting by